Foran inngangspartiet har vi valgt heller 30 x 30. Det ble bra og bryte med all treverket som ellers er rundt hytta.

Det er forsatt mye arbeid igjen med grunning, maling og beis. Lister grunnes, sparkles og males 2 ganger.

Steinsetting

20.07.2023

Det var mye stein på tomta vår. Vi samlet opp mye på berget vårt. Etter å ha bygd ferdig terassene brukte vi høytryksspyler på berget og steinene. Deretter danderte vi steinene fint inntil terassene. De flate la vi som en overgang fra nederste platting til berget. På berget planlegger vi å ha en bålpanne.

I gangen har vi gått for plassbygd løsning. Solid sittebenk med plass til kurver, og ett røft skap. Beiset i samme farve som vegger.

Sommerens terrasseprosjekt er ferdig. Med ferdighytta ble det levert en terrasse vendt mot syd. Denne har vi utvidet med å legge en platting lavere slik at man kan sitte på øverste plan med beina på den nederste. På vestsiden har vi laget en ny terasse med fire støpte fundamenter i forkant. På hjørnet har vi laget en liten terasse som...

Vi har planer om å lage et spisesstuebord selv, men stoler som ville passe var vi utkikk etter. Dette fant vi etter hvert på Finn. Et godt kjøp. På bildet ser vi stolene. Bordet vi nå bruker er til utemøbler.

Snekkerarbeidet er bare kos. Einar er hjemme på ferie og var med og lagde terrasse. Gøy, men pappa Bjørn var veldig glad for å slippe å skru de 750 skruene det ble på denne plata.

Med litt regn og noe lavere temperaturer var det deilig å komme inn å få seg en dusj og tenne opp i peisen.

Kristine hadde ferie, det samme hadde Bente. De var på hytta fra torsdag til søndag og fikk gjort mye. Jeg jobbet torsdag og fredag på Kongsbergkontoret så jeg bodde også på hytta samtidig.

Utebeis ferdig

09.06.2023

Helgen 2-4 juni var det fint vær. Siste sorte strøket ble beiset. Fint å være ferdig med det utvendige beisearbeidet.
Søndag fikk vi besøk av Emmy, Sondre, Sofie og Oskar. Koselig.

Pinsen startet fredag med å få tilkjørt ny sofa. Når den var satt i sammen var vi klare for å slappe av resten av kvelden. Påfølgene dager hang vi høyt og lavt med beisekosten i handa. Vi kom rundt og fikk begynt på strøk nr 2 ute. Natt til 1.første pinsedag testet vi peisen. Den funktet bra.